0700 10 677
телефон за
цялата страна:
bg en sitemap

Автоматични портали, бариери и гаражни врати

img
 
Продуктов Каталог
Начало arrow Продуктов Каталог arrow Автоматика за портали arrow Автоматика за портали на панти

За външен монтаж: СЕА предлага механизми за портали с ширина на крилото от 2 до 7 метра и тегло от 200 до 1000 кг.

Модели:

BETA:

Механизмът BETAМеханизмът BETA е подходящ за резидентни портали с ширина на крилото до 2 метра и тегло до 200 кг.
Лесен е за монтаж, надежден и сигурен. Елегантен дизайн и опция за настройка на скоростта са сред предимствата на този тип механизъм.
Захранването на Beta е безопасно(24 Волта); снабден е с електронен контрол за забавяне на механизма при затваряне и отваряне в крайна позиция на крилото. Управлява се с всички видове дистанционно управление на СЕА.

По желание на клиента може да се добави акумулаторна батерия за непрекъсната работа на механизмите при отпадане на ел.захранване, независимо от факта, че те имат и ключ за деблокиране за ръчен режим на работа.

 

MINI:

plMini Tank е най-малкия от серията хидравлични механизми на СЕА.

Предназначен е за резидентни малки портали с максимална ширина на крилото до 1800 мм и гарантира 40 цикъла на час. Месинг и неръждавейка са материалите, от които са изработени детайлите и бай-пас вентилите на Mini Tank.

Може да се окомплектова със специални приставки, които заместват крайните изключватели и са много удобни за монтаж.

 

HALF:

plHalf Tank е хидравличен механизъм на СЕА, подходящ за по-големи портали, индустриални приложения. Оразмерен е за ширина на крилото до 7 метра и гарантира до 55 цикъла на час.

Снабден е със система за деблокиране при липса на ток посредством специален ключ.

 

 

 

FULL:

plFull Tank е най-мощният механизъм на СЕА, предназначен за портали с максимална ширина на крилото до 7 метра и тегло до 1000 кг. Гарантира до 70 цикъла в час.

На портали с крило над 2200 мм, е редно да се монтариа допълнително електрическа брава.

В области с много силен вятър могат да се дублират два механизма на едно и също крило, което е гаранция за интензивната експлоатация в инудстриални зони и предприятия.

 

 

За ПОДЗЕМЕН монтаж – СЕА предлага механизми за портали с ширина на крилото до 4 метра и тегло до 800 кг.

Модели:

Хидравличен компактен механизъм за подземен монтаж
Compact 200 – макс.ширина на крилото 2.0 м; тегло 200 Kg.; ъгъл на завъртане 100º
Compact 400 – макс.ширина на крилото 4.0 м; тегло 400 Kg.; ъгъл на завъртане 140º
Compact 800 – макс.ширина на крилото 4.0 м; тегло 800 Kg.; ъгъл на завъртане 180º

Присъщо за всички изделия на СЕА Италия е, че и тези механизми са изработени от висококачествени предварително тествани материали и суровини, като особено внимание се отделя на маслената баня и охлаждане на всички движещи се части и детайли.

Елекрическият двигател и всички прилежащи движещи се детайли са в непрекъсаната маслена баня. Вградени са надеждни физически стопери в самия механизъм, което спестява външните механични стопери.

По електронен път се настройва забавяне и плавен стоп на механизмите в крайната фаза при отваряне и затваряне, което гарантира безпроблемна експлоатация. Механизмите са безшумни!

Този тип автоматика се снабдява с прилежащи специални кутии за вграждане под земята и монтаж на механизмите. Много е важно преди това отворът да е добре заготвен и да е снабден с дренаж!


Field е електромеханичен тип оператор за подземен монтаж.
 
Предлага се в три версии: стандартен, скоростен, за интензивна употреба със захранване 24Vdc. В стандартната окомплектовка на механизма са снабдени настройващи се механични стопери за отваряне и затваряне.

Всички детайли и компоненти са изработени от висококачествени суровини и материали, предавателния механизъм/моторредектор/ е в непрекъсната маслена бяна – това отличава този механизъм от подобни на пазара.
Предназначен за портали с ширина на крилото до 4 метра и тегло до 800 кг.

Field е снабден със защита по ток и се управлява с всички видове дистанционни на СЕА.

 


 


Галерия