0700 10 677
телефон за
цялата страна:
bg en sitemap

Автоматични портали, бариери и гаражни врати

img
 
Продуктов Каталог

 Претоварните мостове са решение за претоварни операции на открити рампи и за обслужването на относително еднотипни камиони. Собственото тегло на платформата се компенсира от предварително натегнати пружини, обслужва се от един или двама оператори. Когато не се използва, претоварният мост стои вдигнат във вертикално положение, осигурен срещу падане от заключващ механизъм.


Монтират се челно на рампата върху предварително заложен стоманен профил.
ПРЕДИМСТВО на претоварните мостове на CRAWFORD е, че всички те са с алуминиева сегментирана устна, което осигурява  плавен преход между изравнителя и превозното средство и дава възможност за подреждане на сегментите на борда на неравномерно натоварени автомобили, когато той не е успореден на платформата.


Претоварен борд модел DMW
 се монтира стационарно, а модел DMGZ се монтира на релса и може да се движи по цялата дължина на рампата.

Преносимите изравнителни бордове са универсално средство за претоварване. Независимо от тяхната мобилност те имат голяма товароносимост, дължаща се на висококачествената алуминиева сплав, от която са произведени. Разнообразни системи за сигурност / автоматични прикачни системи, осигурителни куки, заключване с верига/  гарантират надеждния преход между рампата и превозното средство. 


Галерия