0700 10 677
телефон за
цялата страна:
bg en sitemap

Автоматични портали, бариери и гаражни врати

img
 
Продуктов Каталог

Изследване на Института по термодинамика и отоплителни технологии в Хановер, Германия е доказало, че поставянето науплътняващ /изолиращ/  ръкав пред вратата спестява до 85% от енергията „изтичаща” през терминала. Този факт  има определящо значение при проектирането и строителството на сградата. Запазването на температурно-чувствителните стоки и подобряването на условията на работа на персонала са други допълнителни предимства на този продукт.


Предназначението на уплътняващите ръкави е да намалят топлинните загуби чрез изолация от околната среда /температура, прах, замърсяване/. Монтират се пред вратите и уплътняват върху каросерията на паркиращия камион, допирайки се до нея. Съществува широка гама от изолиращи ръкави - от гумирани ламели, PVC платна, надуваеми уплътнителни и термо-тунели. Всички те са пригодни към различните изисквания на товароразтоварителните операции, превозните средства, интензивността на трафика.


Допълнителни аксесоари като уплътняващи възглавници, усилващи крила и др, подобряват качествата на стандартните продукти. Правилният избор на изолиращ ръкав ще ви осигури ниски енергийни загуби и комфортна работна среда.


Галерия