0700 10 677
телефон за
цялата страна:
bg en sitemap

Автоматични портали, бариери и гаражни врати

img
 
Продуктов Каталог

Нивоизравнителните рампи и падащи бордове обикновено се проектират съвместно с разбаротката на целия логистичен товаро-разтоварен пункт.

Съобразяват се с типа на товаро-разтоварни дейности, видовете превозни средства и необходимата автоматика и безпосност

Видове:

- хидравлични, с или без телескопичен участък

- ножични

Eлектрохидравличните нивоизравнителни претоварни платформи с ротационна устна модел SWINGDOCKотговарят на основните изисквания за работа в индустриална среда, търговски и логистични центрове.


Платформата от рифелова ламарина се повдига чрез натискане на бутон на контролното табло, в максимално горно положение се отваря устната и се спуска на борда на камиона, позволявайки директен достъп в него. Това позволява да се постигне най-голяма скорост на работа и ниво на безопасност на товароразтоварителните операции  като се избягват повреждане на стоките и оборудването и се предотвратяват наранявания на персонала.

Eлектрохидравличните нивоизравнителни претоварни платформи с телескопична устна модел TELEDOCKпредлагат повишена функционалност и ефективност на работа в индустриална среда, търговски и логистични центрове.


Платформата от рифелова ламарина
 се повдига чрез натискане на бутон на контролното табло. След достигане до необходимата височина се изважда устната чрез натискане на втори бутон. По-дългата устна /500 или 1000мм/ прави възможно вграждането на тези изравнители зад вратата и постигането на по-добра термоизолация на целия терминал. Друго тяхно предимство е, че изваждането на устната може да се регулира в зависимост на отстоянието на камиона от рампата, което прави възможно тя да бъде поставена върху каросерията с по-голяма прецизност. Връщането на платформата в стационарно положение се извършва автоматично след  натискане на бутон „АВТО”.


TELEDOCK с устна с дължина 1000мм са особено подходящи за директно претоварване на контейнери, превозвани от камиони.


COMBIDOCK са електрохидравлични нивоизравнителни претоварни платформи с телескопична устна и са специално проектирани за работа в два режима: бордови камиони и бусове. В  стандартен режим изравнителят работи като TELEDOCK, при превключване на „МАЛКИ АВТОМОБИЛИ” двата крайни сегмента на устната се връщат и работи само средният с широчина 1000мм, а голямото собствено тегло на дългата 5700мм платформа не тежи на борда на автомобила, а се компенсира от хидравличната система.

 

 


Галерия