0700 10 677
телефон за
цялата страна:
bg en sitemap

Автоматични портали, бариери и гаражни врати

img
 
Продуктов Каталог
Начало arrow Продуктов Каталог arrow Гаражни врати arrow Автоматика за гаражни врати

Автоматика за БИТОВИ гаражни врати - предлаганият от нас двигател - производство на Зомер Германия е уникален пантентован 24-волтов двигателс изключително високо качество, безшумен и надежден. Окомплектова се най-често с дистанционни, чийто брой се определя от клиента.

Моделите автоматика за битови врати се съобразавят с площта и теглото на вратата, като особено важно е да се знае дали вратата ще се управлява от двама души в еднофамилна къща или от множество потребители, които ползват обща автоматична гаражна врата на подземен гараж. Във втория случай се препоръчва конкретен модел по-мощен двигател за висока интензивност на режима, с контролен блок, който подържа включване на фотоклетки и светофари, както и други видове управление или устройства за сигнализация.

Автоматиката за ИНДУСТРИАЛНИ врати, която СЕА предлага на българския пазар, е производство на немската фирма GFA. И в този случай двигателят се подбира съобразно площта, теглото и натоварването на вратата. Препоръчват се аксесоари за безопасност и сигнализация, като фотоклетки, сигнална лампа, светофар и прочие.

 

 

 


Галерия