0700 10 677
телефон за
цялата страна:
bg en sitemap

Автоматични портали, бариери и гаражни врати

img
 
Продуктов Каталог
Начало arrow Права за ползване

Този сайт е собственост на СЕА България ООД с адрес на регистрация и управление София 1331, бул. "Европа" 176, тел.: 02/8241824, 
ДДС №: BG 831247686.

 

Цел на сайта

Целта на сайта на СЕА България ООД е да предостави на потребителите безплатно и достъпно:
- информация за
фирмата и  нейната продукция; 
- възможност за онлайн
запитвания и поръчки на изданията; 
- възможност за комуникация с
фирмата и с други потребители. 
Сайтът е предназначен за използване на български език и съгласно законите на Република България.

 

Защита на личните данни

Информацията, която изпращате до нас чрез уебсайта се третира в съответствие със Закона за защита на личните данни.СЕА БЪЛГАРИЯ използва получената от потребителите информация само за целта, за която е изпратена и не я използва за цели, за които потребителят предварително не е уведомен и дал съгласието си. Данните, получени във връзка с онлайн поръчки се използват с цел обслужване на конкретната поръчка. Данните, получени чрез уеб формулярите в сайта се третират съгласно етиката на кореспонденцията - както всяко друго e-mail съобщение, изпратено до ФИРМАТА.Ако желаете да получавате информация за изелията и услугите на СЕА БЪЛГАРИЯ, и добавите посочения от вас e-mail адрес в списъка с e-mail адреси на получателите на нашия бюлетин, ние ще съхраним адреса и имената ви. Бюлетинът се изпраща като e-mail съобщение в HTML формат, като никой от адресатите не получава достъп до e-mail адресите в списъка. Ако в даден момент пожелаете вече да не получавате поисканата информация, можете да премахнете e-mail адреса си от базата ни данни по всяко време. 

Интелектуална собственост, търговски марки и друг вид съдържание в уебсайта

Ние и партньорите ни запазваме всички права върху запазените марки, съдържанието и кода в уебсайта, които представляват интелектуална собственост. Съдържанието в сайта може да се използва само за лична и нетърговска цел. Копирането, адаптирането или използването на текстовете и изображенията в уебсайта по какъвто и да било друг начин, включително и публикуването на изображения чрез url адреса им в каквито и да било интернет страници, без писменото съгласие на СЕА БЪЛГАРИЯ, ще се тълкува като нарушение на правото на интелектуална собственост и ще доведе до съответните правни последствия.