0700 10 677
телефон за
цялата страна:
bg en sitemap

Автоматични портали, бариери и гаражни врати

img
 
Партньори
Начало arrow Зa нас arrow Партньори

Ние вярваме, че успеха се гради само и единствено на основата на силно и качествено партньорство. Ние се опитваме да разберем точно потребността на нашия клиент/партньор и да дадем варианти за най-добро решение. Комуникацията навреме и с точните отговори на всеки въпрос е залог за разбирателство и успешно решение на всеки проблем. Ние се стремим да дадем актуална информация в подходящия момент и тя да е максимално достъпна за нашите партньори и клиенти.

Непрекъснато набираме нови кандидат-дистрибутори за България и чужбина.На база на собствения ни опит и професионализма на нашите чуждестранни доставчици можем да дадем освен добрите изделия и качествено обучение на партньори, които са мотивирани да получат know-how и умения .

Много клиенти, дистрибутори и партньори на СЕА България ни търсят многократно в годините за нови поръчки. Основен довод в тяхното решение е надеждността, качеството, леката експлоатация на съоръженията на СЕА. Не по-маловажен е факта, че има разумно съотношение между цена и качество. СЕА има подходящо ценово предложение за всеки клиент и решение за всяко техническо задание.

Има и такива клиенти, които не са ни потърсили повече от 19 години.....Те очевидно не са имали технически проблем нито веднъж през тези години!

Ако за Вас е въпрос на:


• престиж да работите с качествена техника за автоматизация на портали, гаражни врати и бариери,
• да научите нови и нестандартни решения,
• да изградите прекрасна клиентска мрежа,
• да станете част от професионалния кръг от специалисти на СЕА,
• да печелите клиенти и да имате печеливш бизнес.....тогава Вие сте нашия партньор и ние сме Вашия доверен доставчик!

Станете дистрибутор на СЕА!

МОЛЯ ПОПЪЛНЕТЕ бланка-формуляр за кандидат-дистрибутори


Курсове за поготовка на дистрибутори
Ето основните направления, в които ние подготвяме нашите дистрибутори:

• новини в бранша, нови продукти и направления в технологията
• основни познания и технически умения за монтаж на автоматични системи за портали, гаражни врати и бариери
• основни нормативи на ЕС, касаещи съоръженията за автоматизация на портали, гаражни врати и бариери
• основни търговски умения за огледи на обекти
• запознаване с философията на СЕА и методите на работа с клиентите

A – Автоматика за портали на панти и плъзгащи портали
Преглед на всички видове и решения за автоматизиране на портали на панти и плъзгащи портали, начин на избор на най-подходящия модел механизми и аксесоари според конкретния случай; оглед на обекта по одобрена бланка на СЕА; формуляри и типови документи; нормативи и сертификати.

Б – Бариери, паркинг-системи и паркинг-устройства
Преглед на всички видове и решения за автоматични бариери; специфични проблеми при подбора на паркинг-устройства и паркинг-системи. Начин на избор на най-подходящия модел механизми и аксесоари според конкретния случай; оглед на обекта по одобрена бланка на СЕА; формуляри и типови документи; нормативи и сертификати

В – Врати – автоматика за гаражни, ролетни, индустриални врати
Преглед на всички видове и решения за автоматизиране на гражни врати според типологията – гаражни битови, индустриални, ролетни или нестандартни.Начин на избор на най-подходящия модел механизми и аксесоари според конкретния случай; оглед на обекта по одобрена бланка на СЕА; формуляри и типови документи; нормативи и сертификати.

Г – Контрол на достъпа и автоматични врати
Анализ на подбора на система за достъп според заданието, със софтуер за контрол на достъпа и работното време, турникети и други преградни устройства. Подбор на автоматична входна врата според предназначението на сградата – хотел, търговски център, болница и други. Начин на избор на най-подходящия модел механизми и аксесоари според конкретния случай; оглед на обекта по одобрена бланка на СЕА; формуляри и типови документи; нормативи и сертификати.

Д – Европейски нормативи, тестове на СЕА.
Курсът е посветен на европейските нормативи в областта на автоматиката за врати. Курсистите се запознават с основните изисквания и нормативи на база на практически опит и примери.Особен акцент е методиката на тестване и проверка на съвместимост и съответствие на продуктите на СЕА съобразно нормативите на ЕС.

Е – Актуализация на знанията за автоматика за врати, портали и бариери
Курсът запознава участниците с новостите в бранша, нови продукти и разработки, промени в законодателството или нормативите на ЕС.

ЗАЩО ВИ Е НЕОБХОДИМ КУРС за подготовка от СЕА
• За да познавате нормативите на ЕС, касаещи монтажа и подбора на подходяща автоматика и изискванията към монтажни фирми.
• Всеки курс е безплатен и е в рамките на един ден
• Курсът включва посещение на изложбената зала на СЕА, където постоянната експозиция на продукти позволява да видите „на живо” работещи механизми, начин на монтаж и настройка на автоматиката и електрониката.
• Всеки курс предоставя информация за последните новости в автоматиката, нови продукти и направления в бранша.

Есклузивен пакет за курсисти на СЕА:
• Ценен наръчник за нормативите на ЕС - EN 12453 - EN 12445 в електронен формат на CD-ROM.
• Пълен продуктов каталог с технически параметри и схеми за монтаж на СЕА.
• Актуален ценоразпис.
• Персонален сертификат за всеки участник, успешно завършил курс на СЕА.
• Наръчник за настройки на електронни блокове и аксесоари на СЕА.

БЛАНКА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ