0700 10 677
телефон за
цялата страна:
bg en sitemap

Автоматични портали, бариери и гаражни врати

img
 
Мисия

Светът на автоматиката непрекъснато се развива и променя, но СЕА България има и своите добри традиции. Ние се гордеем с факта, че нашият бизнес и натрупаният опит допринасят за повишаване на комфорта и качеството на живота на нашите клиенти!

СЕА България като официален вносител на СЕА ИТАЛИЯ предлага на българския пазар произвежданата в ИТАЛИЯ огромна гама от разнообразни решения за автоматизация на портали, гаражни врати и бариери. Продуктовата гама на СЕА е висококачествена, с характерните за СЕА Италия иновативни решения, добри практики на управление на качеството, инженеринг и нововъдения, съобразени с трендовете в бранша на автоматиката за портали и бариери.

От самото си създаване, СЕА България предлага висококачествени италиански продукти за автоматизиране на портали и бариери. Голямото предимство на СЕА България са: кратките срокове на доставка, професионален монтаж от експерти, сервиз и извънгаранционна поддръжка. Това са ежедневните правила на работа на екипа на СЕА България - последователен и честен подход в обслужването, търговията и сервиза, които гарантират висока удовлетвореност на клиентите и запазване на нашия престиж като фирма с най-дългогодишен опит в България и лидерска позиция на пазара.